Renter og forbrukslån

Forbrukslån er kjent for å ha renter. Det finnes ingen forbrukslån uten renter. Da ville ingen av tilbyderne tjent penger på forbrukslånene. Banker skal tjene penger som andre selskaper. Forbrukslån setter renten høyere enn inflasjon og legger samtidig inn en ekstra margin for å være sikker på at de får greit betalt om noe skulle skje i rentemarkedet. Spesielt da om rentemarkedet skulle finne på å gå oppover. De billigste forbrukslånene har i skrivende stund en rente på 6,99%. Det er veldig bra. Vi ser renter på huslån helt nede i 1,90%. Får du tak i lån uten sikkerhet som ligger 5% over huslån har du gjort en veldig god deal. Det finnes svart få muligheter for et slikt lån hvis du ikke har god økonomi.

Det er et ordtak som sier at de som får de billigste lånene er de som ikke trenger lån. Det er noe i dette. Har du god økonomi og lav gjeld kan du kanskje få følelsen av at du ikke trenger lån, men så kommer du plutselig i en situasjon hvor du trenger lånet fordi du ønsker å gjøre en investering eller starte et selskap.

Start et selskap med forbrukslån

Det finnes flere og flere som starter selskaper i Norge. Du kan starte et selskap uten penger og du kan starte et selskap med penger. Det store spørsmålet er jo hvor mye penger du trenger før du regner med at du faktisk tjener penger. Her må du passe deg. Tar du opp et forbrukslån og kommer deg i gang er du på god vei, men brenner du deg på første kalkulering slik at du må få deg enda et lån blir det fort mye vanskeligere. Jo mer du har i lån jo vanskeligere blir det å få et nytt et. Banker liker ikke at du allerede har forbrukslån, så ikke ta opp for mye. Plan selskapsstarten din godt.

Les mer på Loans.no

Forbrukslån

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *